Agenda herfst 2023

Het theaterseizoen is gestart en Polly Parker heeft wat bijzondere krenten uit de culturele pap gehaald. Lekker zoet/zuur, lekker rafelig en altijd inspirerend. Hier is Polly’s choice.

Wie de fuck is Alice?
Dat is de kernachtige titel van de nieuwe voorstelling van De Theatertroep waarin we kennismaken met Alice. Ze is bijna dertig, heeft veel talent, weinig succes en veel schulden. Achternagezeten door deurwaarders, maakt Alice een roadtrip door hedendaags Nederland, waar succes onderhands wordt vergaard en elke droom in de kiem gesmoord wordt. In zo’n wereld kun je maar één ding doen: zo elegant mogelijk mislukken.
Vanaf 23 september te zien in diverse Nederlandse theaters.

Knock-Out
Knock-Out is een fysieke comedy van Jakop Ahlbom Company, over hebzucht en gierigheid waarin Larry en zijn echtgenote worden gekidnapt. Larry’s steenrijke vader moet losgeld betalen en iedereen raakt met iedereen in gevecht, in een poging het geld veilig te stellen. Jakop Ahlbom Company vertelt dit verhaal in een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten. Alle fysieke grenzen worden opgerekt: mensen hangen in de lucht, worden tegen muren geplet, uit elkaar getrokken en gaan daarna in volle vaart weer door.
Vanaf 20 oktober te zien in diverse Nederlandse Theaters.

Freaky Friday Face Off
In Freaky Friday Face Off nemen de acteurs van De Warme Winkel, dit wel heel letterlijk: zij wórden de ander. De bliksem slaat in of een avondje magie loopt uit de hand, en plots wordt er van lichaam gewisseld. Het is een spectaculaire voorstelling vol confronterend zelfonderzoek.
Vanaf 25 oktober te zien in diverse Nederlandse theaters.

Het leven van Phi
Het grote publiek zal Phi Nguyen kennen van de bioscoophit Bon Bini Holland. Theaterliefhebbers kennen hem o.a. van toneelvoorstellingen als KRANT en RECHT van De Veenfabriek. Vanaf november staat Phi op diverse Nederlandse podia. Met een mix van stand-up, karaoke en wijsheden neemt Phi je mee in zijn levensverhaal. En natuurlijk ontbreekt Ping Ping niet.
Vanaf 3 november te zien in diverse Nederlandse theaters